Рекламни материали и сувенири | Креативни подаръци | Рекламен печат | Печатна реклама

кат. № 3100220

Рекламна коледна торбичка

Празнична пазарска коледна торбичка в формата на коледна шапка.

Материал: полиестер 190T
Размери: 39 х 38 см

Категория:
Пазарска коледна торбичка