3100220

3100220

Пазарска коледна торбичка
Пазарска коледна торбичка
Пазарска коледна торбичка
Пазарска коледна торбичка
previous arrow
next arrow
Slider

Коледна торбичка

Празнична пазарска коледна

торбичка, която е в формата на

коледна шапка.
Материал: полиестер 190T
Размери: 39 х 38 см